SETMANA VERDA. La vinya ecològica. 17 de juny de 2011

Per acabar aquesta setmana verda, vam dedicar la última sessió a conèixer un altre ofici que s’està recuperant a la regió: L’elaboració de vi ecològic.
Per a conèxer aquest ofici, ens vam desplaçar al Mas Estela de la Selva de Mar on els propietaris del Mas ens varen ensenyar les seves vinyes, les seves bodegues i la seva planta embotelladora.
L’empresa, familiar, elabora un vi ecològic reconegut arreu d’Europa, i ens van explicar que no utilitzen cap mena de producte químic per a la seva elaboració.
També ens van ensenyar la bodega on s’hi emmagatzema el vi en botes de roure i on es deixa en repòs durant un llarg periode per a aconseguir el seu reconegut producte.
A ells també cal agrair-los les seves interessantíssimes explicacions que ens van fer conèxer una mica més aquest ofici que duen a terme amb passió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>