Recepta per a un viatge final de 4t inoblidable

NOTA: Aquesta recepta només és possible amb els ingredients de la millora qualitat, macerats al llarg de quatre cursos plens d’experiències intenses.

  1. La nit abans, preparar l’equipatge amb tot el necessari. Imprescindible agafar energia i ganes.
  2. Es posa a fer xup-xup un cassó amb emocions a flor de pell. El reservem per a més endavant.
  3. En una olla gran es remenen els ingredients entre arbres, ponts penjants i tirolines.
  4. Es marina un parell d’hores amb aromes del voltant de les Illes Medes.
  5. Es prepara una emulsió de caiac i snorkel i s’aplica suaument a la mescla.
  6. A continuació arrebossem amb sorra i relax de platja al gust.
  7. Es sacseja la preparació amb un viatge en vaixell per la Costa Brava (compte que es poden donar esquitxades i mareigs).
  8. Es col·loca al forn d’una excursió pels voltants de Cadaqués fins que quedi la carn ben tova.
  9. Mesclem homogèniament la reducció d’emocions a flor de pell prèviament preparada amb una vetllada festiva a la platja.

  10. Deixar reposar per a que els moments viscuts quedin ben fixats a la memòria de tots els participants.