Fem tallers a l’Espai Globalitzat de 2n d’ESO!

El cor i els pulmons són dos dels òrgans fonamentals de l’aparell circulatori i respiratori i quina millor manera de conèixer el seu funcionament que observant-los de ben a prop. Aquesta setmana a l’espai globalitzat de visita mèdica, hem pogut disseccionar aquests òrgans per poder… Llegeix més»

Tallers de periodisme a Última hora

En aquest projecte de llengua de 3r d’ESO Blue Globe ens ha vingut a fer un taller sobre periodisme. En aquest hem pogut debatre sobre la relació entre partits polítics i diaris, ser de dretes o d’esquerres, els diferents punts de vista….
Hem fet un repàs… Llegeix més»

Programem amb micro:bit

En un dels itineraris personals de 4t ESO hem començat a programar amb micro:bit.
La micro:bit és una placa programable, de codi obert i petita de 4×5 cm dissenyada perquè aprendre a programar sigui fàcil, divertit i estigui a l’abast de tothom.
Gràcies a la gran… Llegeix més»

Reunions d’inici de curs

Comencem octubre amb les reunions amb totes les famílies. Un plaer com sempre compartir amb totes vosaltres les inquietuds i els projectes per aquest curs. Tot l’equip de professorat hem preparat amb il·lusió aquesta rebuda i les vostres paraules ens han donat l’energia necessària per… Llegeix més»

Festa de benvinguda de 1r

L’alumnat de 1r d’ESO han participat avui del que considerem el ritual iniciàtic de la seva etapa al Bitàcola. Cadascú ha introduït la seva brúixola dins el poema objecte que representa la Bitàcola comú. En el moment de fer-ho reciten un vers escrit per expressar… Llegeix més»

Aprenem i ensenyem llegint.

Aquesta setmana ja hem començat novament els apadrinaments lingüístics.
Els nois i noies de 1r d’ESO ajuden els nens i nenes de 3r o quart de primària a millorar la fluïdesa i comprensió lectora.
Parelles d’alumnes de diferents edats aprenen a través d’una activitat estructurada a partir… Llegeix més»

Comencen les sessions de natació a 1r d’ESO!

El passat divendres dia 4 d’octubre, l’alumnat de 1r d’ESO, més concretament el grup de 1r A, va començar les sessions de piscina dins de l’àmbit d’Educació Física. Sota el títol “Què se sent nedant com un peix?” durant tot aquest primer trimestre gaudiràn de… Llegeix més»

Matí de cinema amb 1r d’ESO

El dimecres 2 d’octubre l’alumnat de 1r ESO, dins l’àmbit d’Espai Globalitzat, més concretament en el primer EG sobre “Hi ha bosc a Barberà?”; ha fet una sortida fins a Sabadell als cinemes Imperial, per veure la pel·lícula “Isle of dogs”, altrament dit, L’illa dels… Llegeix més»

Fridays Talking!

Today is Friday and today is the Talking day. This year we have started a new project related to the learning of the English language with the 4th-course students. The last class hour of every Friday we work on oral English with reduced student groups.… Llegeix més»

Espai Creatiu Joan Brossa

Aquest primer trimestre omplim els divendres d’Esperit Brossià. Des de les arts plàstiques, jocs de paraules, teatre, música, cos, màgia… ens embrossem. No avancem més per deixar espai a la sorpresa. Aquí en tenim unes imatges…