Acabem el curs! Les orles de les classes.

Ahir dimecres 17 de juny tot l’alumnat de l’Institut Bitàcola va fer la darrera tutoria de grup amb els seus companys i companyes, així com amb els seus tutors i tutores, per acomiadar un curs, que malauradament ha acabat online.
Totes i tots preparats amb els seus esmorzars. En primer lloc una trobada informal de classe on van passar una estona recordant moments de l’any i veient el resultat de la orla final de classe, creada amb els emojis fets pel propi alumnat. El resultat és espectacular! 

Finalment, es van reunir en videotrucada online tot l’alumnat de les diferents promocions, on juntament amb els seus tutors/es i cotutors/es van participar a un Mentimeter final en directe, on anaven responen diferents preguntes al voltant de l’Institut, el curs, les sortides, etc. 

Una bona manera d’acomiadar el curs, amb una molt bona acollida de l’alumnat! A continuació podeu veure totes les orles de totes les classes, de 1r a 4t d’ESO.

 

 

1 comentari

  1. Amalia Ramos

    Hola muy guapos y guapas todas muchas gracias por el trabajo bien echo y estoy muy agradecida por el cole Elisa badia y institut bitacola ha sido una Bonita etapa que echaremos de menos les estoy agradecida a los profesores y a sus compañeros que ha tenido no podemos olvidar esa etapa que ya termina ahora empieza otra que espero le vaya muy bien a Alba es una niña muy buena y trabajadora gracias a vosotros una pregunta cuando se le dará la orla muchas gracias y un saludo feliz verano