Fira CTC 2018

Durant tots aquests dies vam estar acabant la nostra balança electrònica. Vam posar les celes de càrrega apegant-les amb cola i el mesurador d’altura per connectar després tots els cables dels ultrasons a la placa arduino.

.

 

 

 

 

 

El mateix dia vam estar buscant el programa per fer funcionar el sensor de ultrasons i que a més de mesurar la distància mesurés l’altura i que sortís a la pantalla LCD.

El dia abans d’anar a CosmoCaixa vam desmuntar-ho tot i dos persones del nostre grup van agafar la balança i el mesurador d’altura a les seves cases per al pròxim dia portar-ho.

El dia d’anar a CosmoCaixa hi vam posar tot el nostre projecte a l’autocar i ens vam anar. Quan vam arribar vam anar a muntar-ho tot a la nostra taula. Durant tot el dia va estar venint gent i provant el mesurador d’altura ja que la balança no vam tindre suficient temps, a més vam anar a exposar el nostre projecte i vam parlar amb el creador d’arduino.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>