Visita a CosmoCaixa

El dilluns 4, els grups 2A3 i 2A5, i el dilluns 11, els grups restants de 2n d’ESO, 2A1, 2A2 i 2A4, van anar d’excursió al CosmoCaixa. Allà van fer tots un taller de matemàtiques i van poder gaudir de la remodelació de la sala Univers.

La Sala Univers presenta un fil argumental que, cronològicament, comprèn des del Big Bang fins a les últimes fronteres del coneixement, un recorregut lliure que té l’objectiu d’estimular la curiositat científica a partir d’experiències interactives, d’objectes reals i de reproduccions científiques i artístiques de màxima qualitat.

La sala es presenta com un lloc per explorar aquesta ciència exacta a través de jocs i endevinalles matemàtiques. A més d’aquest laboratori, la Sala Univers integra en el seu discurs dos àmbits emblemàtics del museu: el Mur Geològic i el Bosc Inundat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>