Unitat formativa específica de cocteleria

Els alumnes de 1r curs del CFGM de Serveis en Restauració tenen una unitat formativa específica de cocteleria. Així, doncs, estudien la història dels còctels, els estris necessaris per elaborar-los i les diferents metodologies que existeixen. Els còctels clàssics són l’essència d’aquesta assignatura i, per aquest fet, a l’aula d’aplicació n’oferim dos. Aquesta setmana estem elaborant el Bronx i el Bloody Mary. Aquest últim, com podeu veure a les imatges en què la Harleen el prepara, se serveix decorat amb una fulla d’api en un got highball.

Salut!

Raquel Arbusà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>