Torrons de Nadal

Nadal és, sens dubte, una de les èpoques de l’any més fàcilment reconeixibles, gràcies a les múltiples icones de valor simbòlic, tant religiós com laic, que hi associem: pessebres, arbres, Pares Noel, Reis Mags, llums, guarniments, regals… i, a taula, a més dels canelons i la sopa de galets, les neules i els torrons. Sobretot, els torrons. Tant és així que no ens equivocaríem gens si diguéssim que l’expressió torrons de Nadal, que dona nom a aquesta entrada de la web, és, avui dia, poc menys que un pleonasme.

Amb la proximitat en el calendari de les vacances de Nadal, els alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria del nostre institut han ofert durant els matins de dimecres i dijous uns tasts dels torrons que han elaborat aquests dies durant les pràctiques a l’obrador. A les safates, hi havia porcions de torró de gema, de torró de festuc amb gerds i de torró de praliné d’avellanes amb neules i arròs inflat.

Avui, en el punt de venda, l’oferta final s’ha ampliat amb més varietats: d’una banda, el torró de coco amb graella de xocolata, i, d’altra, la capsa de les tres xocolates: torró de cítrics i coco amb cobertura de xocolata blanca, torró de praliné d’avellanes i neules amb cobertura de xocolata amb llet, i torró de festucs i gerds amb cobertura de xocolata negra.

Amb aquests nous pastissers, els millors torrons catalans no només es troben a Agramunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>