Tast de vins DO Pla de Bages


Aquesta setmana, l’alumnat de 1r i de 2n del CFGM de Serveis en Restauració, de la mà de la sommelier Anna Castillo, ha fet un tast guiat per conèixer més en profunditat els vins de la DO Pla de Bages. En total, s’han tastat quatre vins: un blanc, un rosat i dos negres, tots molt propis del territori, elaborats amb les varietats típiques de la zona.

L’Anna, a més, ha perfilat a bastament els elements bàsics que defineixen els vins d’aquesta denominació: territori, vinyes, productors, història… Els cellers del Bages són majoritàriament explotacions familiars, i tots tenen vinya pròpia. Aquestes característiques impliquen una cura tradicional i molt personalitzada de la vinya que es tradueix en la qualitat dels seus vins.

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>