Premi TdR Uvic per a Pere Pena

El Pere Pena, alumne de 2n de batxillerat científic del nostre institut, va recollir dimarts d’aquesta setmana un dels premis Certis als millors TdR en l’àmbit de les ciències que atorga la Universitat de Vic. Enguany, el certamen ha arribat a la seva 19a edició i han estat presentats a concurs un total de 148 treballs provinents de 114 centres d’educació secundària.

El conductor de l’acte de lliurament, que va tenir lloc a l’Aula Magna, va ser el professor de la Facultat d’Empresa i de Comunicació, Enric Casulleras, i va estar presidit pel vicerector de Recerca i Transferència del Coneixement de la UVic-UCC, Jordi Villa, a qui acompanyaven el director general d’Eumo_DC, Jordi Cano; el director d’operacions del Grup Bonpreu, Joan Sabartés; el vicepresident d’Osona Contra el Càncer, Eduard Batiste-Alentorn; la presidenta de l’Institut Català de les dones, Núria Balada i la gerent de Certis, Noemí Blázquez, de mans de la qual va rebre el premi en Pere Pena.

Per fer companyia al Pere, van viatjar també fins a Vic la seva família; el seu tutor del TdR, Marc García; la coordinadora de batxillerat, Montse Reguant, i qui signa aquestes línies.

Enhorabona, Pere! 🎓


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>