PFI-PTT: tast d’oli d’oliva

A hores d’ara no deu quedar ja cap persona que no sàpiga que l’últim divendres de novembre és allò que anomenem Black Friday, com si en català no existissin ni el negre ni els divendres. Segurament, no tan conegut és el fet que l’últim divendres de novembre també serveix per a reivindicar el Dia de No Comprar Res (o BNDBuy Nothing Day).

Però, lluny de voler entrar aquí en enfrontaments commemoratius entesos com a signes d’afecció o desafecció envers el capitalisme comercial, aquest divendres, al Coll i Rodés, adquireix importància en relació amb l’efemèride del Dia Mundial de l’Olivera, fixada per la UNESCO cada 26 de novembre. No pot ser d’una altra manera si atenem al fet que som un centre educatiu al qual l’hostaleria té una presència destacadíssima, tant en els cicles formatius com en la oferta del PFI-PTT.

Precisament avui, els nostres alumnes del programa d’inserció i formació d’Auxiliar d’Hoteleria han dut a terme un tast guiat d’oli d’oliva verge extra amb denominació d’origen protegida (DOP CATALUNYA). Aquesta activitat està relacionada amb el projecte Interreg, a través del qual es vol posar en relleu i donar més visibilitat a la dieta mediterrània per reforçar el seu potencial econòmic i comercial.

1 comentari

  1. Jordi Boy Mas

    Bon dia

    Com a tutor del grup PFI-PTT d’Auxiliar d’Hoteleria, vull destacar les ganes i l’interès que el grup ha mostrat pel tast guiat, i alhora agrair als organitzadors per acostar-nos la realitat de l’oli d’oliva verge extra del nostre país.

    Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>