Aprofitant les jornades de la francofonia que se celebren aquests dies, fem un petit homenatge elaborant alguns plats representatius de la cuina francesa.
D’aperitius tenim la crema vichyssoise i un paté suau de pollastre.
De primer, l’amanida Niçoise, també coneguda com a Nizarda, és originària de Niça i conté productes de cuina mediterrània, més quantitat del que és habitual a la cuina francesa. Per altra banda, la bullabessa, un plat típic de la Provença, en particular de Marsella.
Com a plat principal se serveix entrecot amb salsa Cafè de París. L’elaborem amb mantega mesclada amb uns 24 ingredients.
A les postres trobem la crème brûlée, que bàsicament, és la nostra crema catalana, però amb un toc més a vainilla. S’acompanya d’una galeta d’ametlla i infusió de maduixes.
Si esteu interessats a provar el menú, haureu de fer la reserva ràpidament, ja que només el farem aquesta setmana. Us recordem que podeu fer-nos la reserva a través de l’adreça electrònica hostaleria@insramoncoll.cat o del telèfon 674 07 51 40.
Equip de cicles formatius.