Menú de la francofonia

Aprofitant les jornades de la francofonia que se celebren aquests dies, fem un petit homenatge elaborant alguns plats representatius de la cuina francesa.

D’aperitius tenim la crema vichyssoise i un paté suau de pollastre.

De primer, l’amanida Niçoise, també coneguda com a Nizarda, és originària de Niça i conté productes de cuina mediterrània, més quantitat del que és habitual a la cuina francesa. Per altra banda, la bullabessa, un plat típic de la Provença, en particular de Marsella.

Com a plat principal se serveix entrecot amb salsa Cafè de París. L’elaborem amb mantega mesclada amb uns 24 ingredients.

A les postres trobem la crème brûlée, que bàsicament, és la nostra crema catalana, però amb un toc més a vainilla. S’acompanya d’una galeta d’ametlla i infusió de maduixes.

Si esteu interessats a provar el menú, haureu de fer la reserva ràpidament, ja que només el farem aquesta setmana. Us recordem que podeu fer-nos la reserva a través de l’adreça electrònica hostaleria@insramoncoll.cat o del telèfon 674 07 51 40.

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>