Let’s Clean up Europe!

Divendres passat, Nova Ràdio Lloret va fer una entrevista a la Carla Canals, professora del Departament de Ciències experimentals del nostre centre. L’entrevista tenia el seu punt d’interès en una intervenció que es durà a terme demà dimarts, de 13 h a 15 h, aproximadament: alumnes de 2n d’ESO del nostre institut, faran una acció de neteja de la zona del Turó d’en Buch, entorn del biciparc i passeig de Cúllar. Són espais de titularitat pública, molt freqüentats i propers al nostre centre.

Aquesta acció està promoguda per l’Agència Catalana de Residus que ens ha proporcionat material per a portar a terme la recollida. A més, es fa simultàniament a diferents llocs d’Europa durant el cap de setmana del 10 al 12 de maig. La d’enguany és la 6a edició de la campanya Let’s Clean up Europe! Aquesta acció comuna a tot Europa busca conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, així com promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Carla Canals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>