Informació sobre la convocatòria de vaga

Demà, dia 3 d’octubre, hi ha convocada una aturada general en tot el país. El nostre centre només pot garantir els serveis mínims establerts pel Departament d’Ensenyament, que, en el cas dels centres de secundària, és únicament d’un membre de l’equip directiu.

Donades aquestes circumstàncies extraordinàries, no es podrà garantir el desenvolupament normal de les activitats lectives.

Us recordem que l’alumnat de l’institut de 1r i 2n d’ESO no s’hi pot adherir. Malgrat això, en previsió que la convocatòria pugui ser secundada majoritàriament pels professors, reiterem el fet que el centre no pot garantir la normalitat dins les aules.

Pel que fa a l’alumnat de 3r d’ESO, 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius, aquest està d’acord amb aquesta convocatòria i vol secundar-la també de forma molt majoritària. Per tant, podran exercir aquest dret i hauran de portar el dimecres l’autorització signada pels pares.

Gràcies per la vostra comprensió.

2 Comments

  1. Juanjo González Post author

    De moment, la convocatòria de la Taula per la Democràcia, afecta el dia d’avui, Amb tot, la situació del país i el desenvolupament extraordinari dels esdeveniments fan que no sigui del tot previsible el que succeirà d’ara endavant. És recomanable que aneu comprovant l’actualitat del centre al web i les xarxes socials de l’institut. Et passo l’enllaç del web de Taula per la Democràcia, agrupació que vehicula, en certa manera, aquesta mobilització:
    http://www.ugt-cat.net/taulaperlademocracia/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>