Fotofilosofant 2018

Els alumnes del batxillerat artístic de segon curs han actualitzat amb les seves fotografies el blog de fotofilosofia d’enguany. FILO+RAMONCOLLIRODÉS és el nom del blog que utilitzen a l’Institut per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia. Per aquest motiu, cada any es convoca la Mostra de Fotofilosofia. L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària i batxillerat, tot aprofitant la creativitat de l’alumnat de la modalitat artística. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de batxillerat expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

Una selecció de les millors fotofilosofies del blog ha concursat a la Mostra que va tenir lloc dimecres 14 de novembre a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB. I ja han arribat al nostre centre els diplomes participatius pels pensadors artistes, o artistes pensadors, del B2B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>