El farcellet cruixent d’albergínia

Com cada setmana, destaquem un plat del menú gastronòmic que poden degustar els nostres clients de l’Escola d’Hostaleria de Lloret.

En aquesta ocasió, es tracta del farcellet cruixent d’albergínia rostida amb formatge de cabra i acompanyat d’un terra d’olives negres i melmelada de tomata. És un plat divertit que ens permet jugar amb les textures, ja que l’embolcall cruixent contrasta amb la cremositat que donen al farcit l’albergínia i el formatge, juntament amb uns tocs dispersos de la melmelada de tomata i el contrast sorrenc de la pols d’olives.

Equip d’ensenyaments professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>