Dolç cap de setmana


Durant les dues últimes hores lectives de divendres, els companys del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria van muntar la seva paradeta ambulant al vestíbul principal de l’institut, davant de consergeria. En aquesta ocasió, acompanyaven al professor Marià dues alumnes: la Silvia i la Melina, que, com acostumen a fer, van atendre de manera diligent i agradable als clients que s’hi arribaven amb la intenció de poder endolcir el cap de setmana.

Es podien adquirir tant pastes com pastissets: croissants, cinnamon rolls, ferradures de xocolata, pasta fullada amb ametlla, panets de patata, brioixos…, d’una banda, i de l’altra, pastís de matcha, de pastanaga, de formatge i nabius, Red Velvet

Com bé comprendran, a l’hora d’escriure aquestes línies s’han involucrat tant els moviments dels dits sobre el teclat com les apetències de les papil·les gustatives. Hmmm!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>