Cervesa artesana del CFGM de Sala


Els alumnes del CFGM de Serveis en Restauració de l’hostaleria del Coll i Rodés han estat aprenent durant aquests dies tot el procés d’elaboració de la cervesa i ara ja en comencen a preparar una de pròpia.

És sabut que la cervesa és una beguda mil·lenària. Hi ha qui diu que els antics babilonis van ser els primers a elaborar-la i que s’ho prenien tan de debò que, a qui realitzava una mala producció, l’hi llançaven al cap. Per sort, tants segles més tard, a ningú de l’aula d’aplicació dels nostres cicles formatius li passaria pel cap una reprovació tan dràstica. A més, el resultat final serà tot un èxit, per descomptat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>