Cafè de París

La salsa “Cafè de París” que acompanya l’entrecot del nostre menú de la Francophonie és una mantega mesclada amb uns vint-i-quatre ingredients, que donen el sabor característic final a la salsa. El seu origen es remunta al 1930, quan la van inventar els propietaris del restaurant Coq d’Or de Ginebra, a Suïssa. Més tard, la seva filla es va casar amb el propietari del restaurant Café de Paris, ubicat també a Ginebra, i va incorporar la salsa a la carta. Aquest fet li va permetre aconseguir fama internacional, raó per la qual la salsa va adoptar el nom del restaurant. Al llarg dels anys, van anar sorgint restaurants francesos que van crear la seva pròpia recepta de la salsa original i actualment es comercialitza en diversos països.

Quina curiositat oi? La salsa anomenada Cafè de París insòlitament no es va inventar a la ciutat de la llum, sinó a fora de França.

Imagineu-vos quin gust ha de tenir per assolir fama internacional! O, millor encara, tasteu-la al nostre restaurant d’aplicació.

Equip de cicles formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>