18 kg de residu menys

Dimarts passat, dia 7 de Maig, els alumnes de les optatives de 2n d’ESO Felicitats t’han regalat un mòbil, i Jardins de Santa Clotilde, vam anar al Turó d’en Buch a recollir brossa durant les dues últimes hores lectives del dia. Ens vam dividir en grups, i cada grup portava tres bosses. Cada bossa corresponia a un tipus de residus, envasos lleugers, paper i cartó, i fracció resta, tot i que en la bossa de paper i cartó també la fèiem servir per posar envasos de vidre. Les bosses i els guants per recollir el material ens els va proporcionar l’Agència Catalana de Residus.

Entre tots vam recollir uns 18 kg de residu aproximadament. Vam recollir moltíssimes burilles, llaunes, envasos de refresc, talls de paper d’alumini, fragments de vidre, diferents retalls de material plàstic i encenedors entre d’altres. Els residus més voluminosos van consistir en un tros de paella, una bota d’aigua d’adult, un cendrer de ceràmica i dos pals que serveixen per fixar la reixa que envolta el parc o la piscina tancada del turó.

A tots gràcies per l’acció. Esperem que l’any vinent puguem portar a terme la nostra tercera participació en el Let’s clean up Europe!

Carla Canals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>