Visitem la Torre de la Vila i la deixalleria

Torre de la Vila i Deixalleria

Ahir, 28 de gener, l’alumnat de dos grups de 1r d’ESO (E-11 i E-13) van assistir al Centre d’Educació Ambiental i d’Estudi dels Residus de la Masia Torre de la Vila i van realitzar una visita guiada a la deixalleria de Sant Boi de Llobregat.

La Masia de Torre de la Vila és un equipament municipal on es desenvolupen les activitats d’educació ambiental adreçades als centres educatius de Sant Boi. Allà vam participar en un joc de taula en què havíem d’esbrinar quines eren les causes de la mort d’uns peixos a un riu i vam descobrir què passa amb els productes que reciclem després de depositar-los als contenidors corresponents.

A la deixalleria vam aprendre què hem de fer amb aquells residus que no es reciclen als contenidors groc, blau, vert o marró: el rebuig, els electrodomèstics, l’oli, la roba, els mobles, etc.

Aquestes dues activitats formen part del projecte Planeta B que s’ha iniciat aquest curs a la matèria de Cultura i Valors. En els propers dies assistiran la resta de grups de 1r d’ESO. Segur que també els resulta molt profitosa i en treuen molt de profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>