Formació de pràctiques restauratives

Aquesta tarda, part del professorat del nostre centre, algunes famílies i també un grup de professionals de la Fundació Marianao han acabat una formació de dues sessions sobre pràctiques restauratives. Aquestes són un conjunt de respostes que ens permeten detectar, prevenir i resoldre conflictes succeïts entre les persones per tal de millorar la convivència. Aquestes pràctiques es poden aplicar en diversos àmbits, tal com l’educació, la família o el treball.

La Maribel, en Maxi i en Juan Carlos, membres dels serveis municipals de convivència i mediació de l’Ajuntament de Sant Boi (històricament, municipi pioner a Catalunya en matèria de mediació comunitària), ens han donat pautes per prevenir i resoldre conflictes escolars i familiars d’una manera pacífica i reparadora. Han estat dues sessions d’allò més profitoses que intentarem portar a la pràctica el millor possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>