Le sucre caché

Estudiar continguts d’altres matèries en una llengua estrangera és la base de la metodologia AICLE. A 4t d’ESO estem treballant certs continguts de la matèria de biologia en francès: a partir de l’anàlisi de la piràmide alimentària, per exemple, hem creat menús saludables.

Avui us volem mostrar la presentació realitzada en francès per la Mireia Corral sobre la presència del sucre en la nostra alimentació i que ha creat a partir de la visualització d’un reportatge de la televisió francesa. Les quantitats de les quals ens parla són esgarrifosesi i ens conviden, si més no, a fer una reflexió sobre el consum, conscient o no, d’aquest producte. Bon travail, Mireia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>