Canvi de marxa

Ahir, l’alumnat de 1r de Batxillerat va assistir a la xerrada “Canvi de marxa” que va tenir lloc a Can Massallera. Aquesta activitat educativa , adreçada a tots els instituts de Sant Boi, aborda el tema de la seguretat vial i les precaucions que tothom ha de prendre per tal de no arruïnar-nos la vida en no pensar en les conseqüències que pot tenir el consum de les drogues o  l’alcohol barrejat amb la conducció.

Tot comença amb un petit esqueix de teatre entre dos joves per acabar amb els demolidors testimonis reals d’un policia, un bomber i un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), d’una persona que ha patit un sinistre i d’un familiar d’una víctima, amb els quals mostren les conseqüències que tenen els accidents de trànsit pels mateixos afectats i per les persones més pròximes.

I és que tothom és susceptible de patir un accident. Així doncs, hem de ser conscients en tot moment que només nosaltres podem canviar aquesta trista realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>