Xerrada a APD sobre el tractament de les dependències

El dia 14 d’octubre a les 15:30h el professorat del cicle formatiu d’APD va organitzar una xerrada sobre dependències i necessitats i la seva evolució en els últims 30 anys en llocs diversos del món, des de l’Àfrica i Sud-amèrica fins a la Índia:  com es tracten les persones amb dependència, el seu modus vivendi i el contrast amb l’enfocament actual del tècnic de persones en situació de dependència a Europa.
La xerrada va anar a càrrec de la Dolors Tarrrades, exprofessora d’història de l’institut Brugulat de Banyoles, que  actualment participa i col·labora en molts projectes solidaris a Sud-amèrica i al Senegal, així com també en associacions solidàries de Banyoles i el seu entorn.
La Dolors ha sabut obrir la ment de l’alumnat, despertant inquietud i interès per les persones en situació de dependència.

img-20161014-wa0003

img-20161014-wa0005

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>