Proves d’anglès de Cambridge

CURS 2018-19

Termini d’inscripció fins el 14 de març de 2019

Els certificats que es convoquen es refereixen a l’obtenció dels següents nivells:

Per tal de dur a terme la inscripció tots els documents s’han de presentar a la Secretaria del centre juntament amb el DNI/NIE o Passaport i el resguard de pagament. El termini d’inscripció finalitza el 14 de març. És molt important llegir tots els documents referents a la Guia de Tràmits i el Reglament per a Candidats, els trobareu més avall, abans de formalitzar la inscripció.

En el cas dels menors d’edat, ha de ser el pare/mare o tutor qui realitzi la inscripció.

Heu d’omplir els següents formularis i llegir tota la informació:

Així mateix, heu de formalitzar el pagament de les taxes en el termini indicat amb els impresos corresponents a cada examen (properament estaran disponibles els impresos):

A més a més, trobareu més informació descarregant els següents documents.

Enguany l’examen es durà a terme a l’Institut Pere Alsius el dissabte 4 de maig de 2019 durant el matí.

Per qualsevol informació o aclariment us podeu adreçar al professorat de llengua anglesa.

Aquests exàmens van adreçats a tots els alumnes actuals del centre i als ex-alumnes que no faci més de dos anys que hagin acabat els seus estudis a l’institut. Les proves permeten acreditar acreditar el nivell d’anglès amb uns preus una mica més assequibles que si us presenteu pel vostre compte, amb la comoditat de fer-los a Banyoles mateix i a més a més amb una temàtica For Schools (o sigui, amb uns temes adequats a l’edat de l’alumnat). Aquesta iniciativa es porta a terme amb Merit School – Escola d’idiomes – i d’acord amb tots els centres de secundària de Banyoles. Aquest any les proves es realitzaran a l’Institut Pere Alsius. La prova tindrà lloc el 4 de maig de 2019 al matí, si bé en funció del nombre d’alumnes algun exercici pot tenir lloc el dia abans o el 4 a la tarda.

Pensem que la promoció dels idiomes és molt important per a la formació dels joves i d’aquí els esforços que hi dedica l’institut. Si hi esteu interessats i voleu més informació us podeu posar en contacte amb qualsevol professora de llengua anglesa i també trobareu tota la informació actualitzada en aquesta mateixa web.

Us recordem que la convocatòria també està oberta al professorat i al PAS (si bé també fan els exàmens For School).