Infosolidària

Durant els dies 9, 10 i 11 de novembre els alumnes de primer del cicle formatiu del grau mitjà d’informàtica (SMX) portaran a terme la campanya InfoSolidària.

Aquest cop l’objectiu és aconseguir realitzar una segona donació d’ordinadors en el marc de la campanya que es va iniciar el curs passat. Tal i com ja estava previst, aquesta anirà completament destinada a Càritas Diocesana de Girona.

Aprofitant l’esdeveniment us comuniquem que el nostre institut fa un pas més i es converteix en centre permanent de recollida de material informàtic per a futures campanyes d’InfoSolidària. En aquest sentit, si disposeu d’ordinadors, pantalles planes o portàtils que ja no voleu o bé coneixeu a d’altres persones, empreses o entitats en la mateixa situació, estarem encantats de que ens les feu arribar i poder continuar realitzant amb èxit noves edicions d’InfoSolidària.

Moltes gràcies a tots

Més informació: infosolidaria.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>