Fem Bibliorevolució: comença la Bibliocursa, amb la col·laboració de la Biblioteca Carles Fontserè

Aquesta setmana els alumnes de 1r d’ESO del nostre institut han visitat la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres. Per a molts d’ells és un espai habitual de trobada en grup per a fer deures o bé per a consultar algun llibre o alguna revista. Així mateix, la bibliotecària, després de fer una petita presentació de la biblioteca, els ha ensenyat com poden accedir a tot el món bibliogràfic i documental en diferents suports, en quins espais poden trobar els llibres que els poden interessar i com poden anar-los a buscar als prestatges ells mateixos.

Igualment, amb la presentació Més enllà de Google, s’ha dotat a l’alumnat d’una sèrie de recursos de confiança que poden utilitzar a l’hora de realitzar les seves tasques acadèmiques o ampliar els seus coneixements personals.

A més a més, s’ha iniciat la 1a Bibliocursa conjunta entre la Biblioteca de Porqueres i el nostre centre. L’objectiu principal de la gimcana és el d’oferir activitats per promocionar la lectura, el coneixement de les biblioteques i desenvolupar un punt de trobada per a la comunitat educativa compartint experiències al voltant de la cultura i la lectura. Aquesta activitat forma part de la Bibliorevolució.

Mireu més fotos aquí ! 

Consulteu el padlet de la Bibliocursa tot seguit:

Fet amb Padlet