Eduquem en família: eines d’ecologia emocional per viure en temps de COVID 

Encetem l’11a edició del programa Eduquem en Família i ho  fem incorporant nous formats i maneres de fer per mantenir  l’essència del projecte que ens caracteritza i alhora adaptar nos a les circumstàncies que vivim. Com sabeu, l’Eduquem és  un programa que organitzem les AMPA i el Servei d’Educació  de l’Ajuntament. El grup de pares i mares que dinamitzem el  projecte treballarem al llarg del curs per poder oferir-vos una  bona programació, de la qual us anirem informant a mesura  que s’apropi cada activitat. 

Estima’m perquè me’n pugui anar: eines d’ecologia emocional per viure en temps de COVID 

Dia: dimecres 30 de setembre de 2020 

Hora: a 2/4 de 9 del vespre 

Per motius de disponibilitat de l’experta l’activitat es portarà a terme en  línia. Podreu accedir a l’enllaç des de l’espai Eduquem en Família del Blog d’Educació. 

Mercè Conangla, psicòloga clínica i educativa, infermera i  escriptora, co-creadora del model d’Ecologia Emocional, ens ajudarà a reflexionar sobre aquest moment, on la incertesa ha  passat a ser la “normalitat”, i a plantejar eines per generar  espais on cada infant i jove pugui accedir als recursos  emocionals que els permetin construir amb confiança, i no pas  des de les pors, una vida amb sentit. 

Us hi esperem!!!  

Organitza: AMPA centres escolars de Banyoles i Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles