Coneixem de prop la mel de Crespià

El passat dijous 19 de Gener en Sergi i la Laura van venir a fer una xerrada sobre el seu petit projecte empresarial. Els dos es passen el dia amb les abelles, sempre atents pel seu benestar. S´han orientat cap una apicultura més professional, en la construcció de les caixes i en l´obtenció dels diferents productes de les abelles.

Els alumnes de 3r d’emprenedoria vam poder gaudir d’una sessió ben pràctica, on vam poder provar la mel i veure tots els utensilis que es necessiten. Els dies 1, 2 i 3 de febrer els membres de la comunitat educativa podreu comprar aquesta mateixa mel a l’institut. Aquesta en particular és de les abelles de la Mare de Déu del Mont, sense conservants, ni cap additiu. Si encara no n’esteu convençuts us posem les seves propietats.

  • Poder edulcorant més gran que el sucre, amb un 40% menys de calories.
  • Regularitza el funcionament intestinal.
  • Propietats sedants, ja que afavoreix l’absorció de triptòfan, precursor de la serotonina.
  • Antihemorràgica, antianèmica, antisèptica i emol·lient.
  • S’utilitza en el tractament de faringitis, laringitis, rinitis, grips, etc

Més informació en aquest enllaç

abelles