Aquest dissabte, a la First Lego League

Aquest dissabte, dos equips de l’institut, l’ #EcoPla i el #RobPla, participaran a l’edició de la First Lego League que se celebra a l’Escola Politècnica de la Universitat de Girona, tot plegat en el marc del projecte STEAM del nostre centre.

A l’edició d’aquest any,

En el repte CITY SHAPER els equips FIRST LEGO League observaran l’evolució de pobles i ciutats.

FIRST LEGO League (FLL) és un programa internacional, amb presència a 62 països, que promou l’interès per l’aprenentatge entre joves de 10 a 16 anys convidant-los a divertir-se i emocionar-se amb la  ciència i la tecnologia. FLL és un desafiament a la seva capacitat d’innovar en el qual hauran de trobar solucions reals a problemes de la societat actual, mitjançant l’elaboració de projectes científics i la construcció i programació de robots autònoms.

L’objectiu de la FLL és promoure competències en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques; contribuir a la creació de vocacions científiques i tecnològiques mitjançant una fórmula provada i amb continguts motivadors i estimular la participació en projectes de divulgació científica i tecnològica d’alt impacte i valor.

Els nostres equips ja han tingut ocasió de presentar els seus projectes a l’Ajuntament de Banyoles.

Molta sort i bona experiència.

A les fotos, la presentació a l’Ajuntament de Banyoles.

Podeu veure aquí la pàgina web de la First Lego League a l’EPS-UdG