Espais de Lectura Itinerant: Les plantes.

 

Aquest curs hem iniciat els Espais de Lectura de la biblioteca amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Volíem donar a la Biblioteca un nou ús fent suport al currículum. Volíem una Biblioteca activa on els infants tinguessin l’oportunitat de viure, veure i comprovar la informació cercada i llegida. La Biblioteca es transforma en un espai on a més de llegir et permet aplicar, en temps real, els aprenentatges derivats de la lectura.

Així va néixer la proposta dels ¨Espais de Lectura Itinerant“; intentant crear un laboratori per treballar alguns temes curriculars de manera més viva, real i competencial. Donar l’oportunitat d’aprendre llegint i alhora conèixer, experimentar, observar, manipular elements reals del nostre entorn que fan referència a la temàtica de les lectures.

Per fer possible aquesta idea des de la Biblioteca estem creant uns carretons temàtics on podem trobar: llibres de coneixement, llibres de ficció, còmics, revistes, pòsters, infografies, fotografies, elements reals o representatius que il·lustren el tema treballat, eines d’investigació (microscopi, lupa…), ipads i una proposta. Podeu veure l’experiència clicant a sobre la foto. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>