Menjador

Tot l’equip que s’encarrega del menjador de l’escola (personal de cuina i monitors/es) us volem donar la benvinguda a aquest nou curs escolar. Som coneixedors de les inquietuds que us comporta el menjador de l’escola dels vostres fills i filles i és per aquest motiu que, mitjançant aquest escrit, us volem informar de tot allò que pot ser del vostre interès en aquest començament de curs.

  1. L’horari per avisar si el vostre fill/a es quedarà de forma eventual al menjador es farà tots els matins de 9 h a 9.30 h al menjador del centre, o trucant fins a les 9.30 del matí al telèfon 627.520.489, també s’hauran d’avisar, fins aquesta hora, si ha d’haver qualsevol canvi en el menú (dietes, al·lèrgies, etc…).
  2. Tots els dilluns els/les nens/es de P-3 hauran de portar dos pitets, durant la setmana, un el dimecres i l’altre el divendres, us seran tornats per a què els netegeu.
  3. Cada nen/a tindrà el seu propi llençol, aquest serà enviat a casa per tal de què el netegeu.
  4. Mitjançant un llibret individual que us enviarem cada dia dintre de la bosseta del/de la vostre/a fill/a, us informarem de com ha menjat, de com ha descansat, en general de la seva evolució dintre d’aquest espai i de qualsevol cosa d’interès que us vulguem fer arribar. Aquest llibret serà una eina molt útil per mantenir un traspàs d’informació fluid entre les famílies i l’equip de monitors/es. A més us volem demanar que els vostres fills i filles el portin cada dia i que tingueu cura d’ell.

D’altra banda ens seria de molta utilitat que ens comuniqueu qualsevol incidència que creieu sigui important pel desenvolupament de la nostra feina. Per tal de facilitar la comunicació podeu trucar-nos, us atendrà la Lourdes (coordinadora i responsable de l’equip de monitors/es). Us recordem que cal que tota la roba i calçat que portin els nens/es estigui marcada amb el seu nom.