Benvinguts i benvingudes a la Web de l’Escola Martinet
www.escolamartinet.cat

Clica a sobre per conèixer la gestió dels casos Covid19

Clica a sobre per conèixer el pla d’acció de l’Escola Martinet pel curs 20-21

 

 

 

Ja tenim canal de Telegram!

Noves maneres de comunicar-nos i difondre el dia a dia de l’Escola Martinet pensem que sempre són benvingudes. Per això, us presentem un nou mitjà de difusió i comunicació!! 

Es tracta d’un canal de Telegram que permetrà rebre, al vostre mòbil, les notícies que publiquem a la nostra web (www.escolamartinet.cat) o altres informacions que, a part de per les vies habituals, també difonguem mitjançant aquest canal. 

Us animem a que us adheriu a aquest nou mitjà. Podeu buscar Escola Martinet, si ja teniu l’aplicació Telegram descarregada o seguir les següents instruccions:

  • Instal·la l’App Telegram al mòbil. Android   /   iOS
  • Cerca el canal de l’Escola Martinet (o clica al damunt) : @EscolaMartinet
  • Entra-hi
Esperem que pugui ser una eina profitosa per tal de tenir una comunicació òptima amb tota la comunitat educativa.
 
Gràcies per la vostra col·laboració.

Feu clic per subscriure-us-hi!

4t. Vídeos sobre la obra de teatro de las emociones.

Los alumnos y alumnas de 4º os presentamos,  desde el confinamiento, la obra de teatro sobre “Las Emociones “. Debido a la situación que estamos viviendo no la hemos podido representar, como en años anteriores, a nuestros compañeros de Ciclo Inicial. Por eso hemos querido hacer un pequeño vídeo para compartir con vosotros nuestro trabajo y para transmitir la importancia que tiene vivir y compartir las diferentes emociones.… Llegeix més»