Com implementem les noves metodologies a l’escola?

Si hi ha un aspecte que ens caracteritza a l’escola és la implementació de metodologies que permetin al nostre alumnat aprendre de manera més significativa. Amb aquest objectiu en ment, un dels canvis que hem fet, recentment, és el de deixar enrere els àlbums i centrar-nos més en activitats que ajudin a l’autoreflexió i autoconeixement del procés que han seguit per arribar a assolir i consolidar els nous aprenentatges….… Llegeix més»

Lleure -espai de menjador-. Sostenibilitat i hort. 1r, 2n, 3r i 4t.

AQUEST TRIMESTRE HEM COMENÇAT A TREBALLAR A L’HORT!!!!!!!!!!Aquest curs tornarem a treballar el taller de sostenibilitat a l’ espai de menjador. Amb els grups de 1r, 2n, 3r i 4t plantarem, recollirem i netejarem l’hort de l’escola.Amb els infants de 1r i 2n estem fent uns espantaocells que possaràn els cabells de punta a qualsevol  que vulgui agafar les nostres verduresAmb els grup de 3r hem començat a plantar les nostres llavors, maduixes,tomàquets i mongetes !!Amb el grup de 4t hem fet neteja dels bancals !!!!… Llegeix més»

Lleure -espai de menjador-. Primària. Centre d’interès: “Martinoca”

EL CENTRE D’INTERÈS A PRIMARIA  AQUEST CURS ÉS………!!!!!!!LA MARTINOCA!!!!Aquest joc és compartit amb 1r, 2n,3r, 5é i 6é. A les parets del menjador és realitzarà unes caselles amb diferents continguts on tots els infants del menjador la veuran cada dia. L’objectiu d’aquest joc és arribar a l’última casella. Per tal de poder arribar-hi els infants han de respectar les normes i respondre correctament la pregunta setmanal que se’ls hi formula.… Llegeix més»

Lleure -espai de menjador-. Infantil (P4 i P5)

AQUEST CURS A L’ ESPAI DE MENJADOR DE P4-P5 VIATJAREM AL CEL.Mitjançant aquest conte treballarem amb els infants els hàbits en l’espai de menjador.
EL CONTE DE LA LLUNA I EL SOL

A mes a mes els  nens i nenes de P5 hem afegit la figura dels pirates, aquest estan buscant un tresor màgic a l’escola, que els portarà a fer que els protagonistes del centre ‘d’interès La Lluna i el Sol, es puguin trobar junts més temps. … Llegeix més»