TALLERS ADREÇATS A LES FAMÍLIES ESCOLA MONT-ROIG.

“Les famílies s‘han aplegat conjuntament amb els seus fills i filles
per compartir el treball que es fa al centre
en el marc del repte d’Emprenedoria”

Una de les activitats a nivell municipal en què participa l’escola Mont-roig és la Fira de Santa Llúcia que se celebra cada any a Balaguer i que enguany tindrà lloc el dia 7 de desembre pels carrers i places del nucli antic. En ella l’escola munta una paradeta on es posen a la venda els productes que es van elaborant dins el repte d’emprenedoria treballat al cicle superior.
Amb la finalitat de tenir productes en quantitat considerable per posar a la parada es van organitzar, al llarg de la setmana passada, uns tallers compartits amb l’alumnat de cinquè i sisè i llurs famílies. En aquests tallers es van elaborar productes com espelmes aromàtiques, sabó de casa, sals de bany, bosses de lavanda, sabó líquid i condiments per a la cuina, tots ells relacionats amb les plantes aromàtiques i medicinals del jardí de l’escola que constitueixen l’eix vertebrador del repte d’emprenedoria.

El repte d’emprenedoria de l’escola Mont-roig té 3 línies de treball: aromes, remeis i condiments. En ell es fomenta la creativitat, imaginant i convertint les idees dels nens i nenes en accions. Es tracta d’anar desenvolupant, pas a pas, el procés que suposa la creació d’una minicooperativa: cultiu, recol•lecció i assecatge de plantes, disseny de logotips, elaboració de productes, etiquetatge, venda, comptabilitat, màrqueting.

Cliqueu damunt de la imatge per veure les fotografies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>