Projecte 3r. AiB – El nostre cos i la salut.

Les nenes i nens de 3r. gaudim aprenent, tot cercant infrmació als llibres que hem portat a la classe, a l’ordinador, a la tauleta…intentant convèncer als nostres adults perquè deixin de fumar i sobretot, experimentant amb un cor!!!

GIMCANA MARATONIANA

Els i les alumnes de 2n de primària vam participar a la gimcana maratoniana el passat divendres, 29 de novembre. Va ser molt divertit!

Clica a la imatge per a veure més fotos.

L’ESCOLA MONT-ROIG SENSIBLE AL CANVI CLIMÀTIC!!

Amb motiu de la Cimera pel Clima que ha tingut lloc aquesta setmana a la seu de l’ONU de Nova York, hem estat tractant a les aules el tema de  l’Emergència Climàtica en la qual ens trobem.

Durant tota la setmana s’han realitzat activitats de sensibilització amb l’alumnat i s’ha potenciat la reflexió a l’entorn de les possibles accions que podem fer per revertir la situació d’emergència climàtica en què ens trobem. L’acte final, coincidint amb les mobilitzacions que s’han realitzat a tot el país, ha tingut lloc avui divendres a la tarda i ha acabat amb la concentració de tot l’alumnat al pati per donar lectura a un manifest. En acabar s’ha procedit a compartir els bons desitjos i les accions que podem fer per salvar el planeta i tots aquests han quedat exposats a la tanca de l’escola al voltant d’una pancarta elaborada amb la col·laboració de les famílies on hi podíem llegir el lema “Salvem el nostre planeta”.

Les famílies han pogut completar l’acció Escrivint també els seus missatges.

https://photos.app.goo.gl/AjGrWrxMCLVf138e6