Recepta per 55 panellets

55 PANELLETS

Durant molts anys els petits de l’escola han fet panellets. És un menjar típic de la castanyada que pot ser de molts sabors. Ara us expliquem la recepta:

INGREDIENTS

-Farina d’ametlla. 350g

-Sucre. 250g

-Patata bullida o moniato. 300g

-Pell de llimona ratllada (al gust)

-Dos ous.

DECORACIÓ

-Pinyons.150g

-Ametlla llaminada.150g

-Coco ratllat.150g


– Una cirera confitada en un pot.

-Cacau en pols. 50g

 

PREPARACIÓ

  1. Posa la patata o el moniato  en un cassó amb aigua i espera que bulli i treu-li la pell.
  2. Ajunta la patata amb la farina d’ametlla.
  3. Ajunta el sucre amb la patata i la farina d’ametlla.
  4. Ratlla la pel de llimona i posa-la amb la massa d’abans i fes una bola gran.
  5. Fes formes amb la massa.
  6. Decora las formes amb pinyons, cacau, coco…etc.
  7. Bat dos ous i pinta per sobre els panellets.
  8. Posa els panellets al forn a 180-200 º durant 8 minuts.
  9. Quan surtin del forn deixa’ls refredar 20 minuts.
  10. Ja estaran llestos per menjar-los.

Bon profit!

 

Aquesta recepta ha estat escrita per alumnes de Cicle de Grans fent de periodistes: Aithor Mateo i Flora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>