Sisenes classificades a nivell europeu en el concurs “Chemistry Rediscovered”

Aquest 2019 les Nacions Unides l’han proclamat “Any Internacional de la Taula Periòdica” (IYPT 2019) al celebrar-se el 150è aniversari de la taula periòdica dels elements per Dimitri Mendeléyev.

Per aquest motiu la EYCN – European Young Chemists’ Network (Xarxa de Joves Químics Europeus) – divisió jove de la EuChemS – European Chemist Society – convocà la segona edició de concurs de vídeo “Chemistry Rediscovered” en honor al IYPT.

A aquesta iniciativa també es va unir la Societat Catalana de Química, organitzant el mateix concurs a nivell de Catalunya.

Alumnes de 2n cicle d’ESO han participat en els dos concursos amb tres vídeos.

El vídeo realitzat per Maria Fabregat Lucena, Carla Porras Pomar i Judit Ramírez Ribas, totes elles de 3r d’ESO, ha estat seleccionat en sisena posició, en la categoria de menors de 18 anys de la EuChemS.

Amb el títol “In your element” van participar joves de tota Europa entre 12 i 35 anys, realitzant vídeos relacionats amb la Taula Periòdica amb una duració màxima de 90 segons.

Per repartir els premis es van establir 2 categories: de 12 a 18 anys i de 19 a 35 anys.

Des d’aquí volem felicitar-les i encoratjar-les que tot el que es proposin ho facin amb el mateix entusiasme i esforç.

Estem molt contents que formin part de la nostra gran família. Enhorabona!

També volem felicitar a les altres participants en el concurs: Ainhoa Gasparín Fernàndez, Rita Prats Socias i Naia Ventura Fibla de 3r d’ESO; i Juana Adell Lucena i Paula Pérez Izquiero de 4t d’ESO.

Us deixem el vídeo seleccionat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>