Tallers interactius

Estem molt il·lusionats i il·lusionades perquè aquest curs endeguem els tallers interactius de matemàtiques, des de 1r fins a 6è, ja que la valoració dels que vam endegar el curs passat de català (des de P3 fins a 6è) ha estat molt positiva.

El nostre objectiu és que els infants aprenguin jugant, manipulant, experimentant i fent perquè els aprenentatges els siguin més significatius i esdevinguin més competencials, aconseguint millorar els seus resultats i fent-los més autònoms.

Des de fa dos cursos ens documentem, formem i visitem llocs per programar-los: hem pensat les activitats i n’hem elaborat el material necessari.

Durant dues sessions de llengua catalana (setmanalment) i de matemàtiques (quinzenalment) es faran quatre tallers que treballaran les diferents dimensions d’aquestes àrees i els infants aniran rotant. Es garantirà la presència de la tutora i d’un altre/a mestre/a del centre a l’aula.

Ja sabeu que hi esteu tothom convidat i us animem a participar en aquests tallers, tant en els del grup-classe del vostre fill o filla com en els de la resta de grups.