Tallers interactius de català

Estem molt il·lusionats i il·lusionades perquè aquest curs endeguem els tallers interactius de català, des de P3 fins a 6è.

El nostre objectiu és que els infants aprenguin jugant, manipulant, experimentant i fent perquè els aprenentatges els siguin més significatius i esdevinguin més competencials, aconseguint millorar els seus resultats i fent-los més autònoms.

Al llarg del curs passat ens vam documentar i vam visitar una escola que els feia i entre final del curs passat i començament del curs actual els hem programat: hem pensat les activitats i n’hem elaborat el material necessari.

Durant dues sessions de llengua catalana es faran quatre tallers que treballaran les diferents dimensions d’aquesta àrea i els infants aniran rotant. Es garantirà la presència de la tutora i d’una altra mestra del centre a l’aula.

Ja sabeu que hi esteu tothom convidat i us animem a participar en aquests tallers, tant en els del grup-classe del vostre fill o filla com en els de la resta de grups, que començaran dimarts 9 d’octubre de 2018 i acabaran divendres 7 de juny de 2019 (de P4 a 6è). P3 els començarà al segon trimestre, dimecres 16 de gener.