PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

S’ha publicat la Resolució EDU/977/2020, de 8 de maig, per la qual s’actualitza el procediment i es modifica la Resolució EDU/576/2020, de 28 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2020-2021. A mesura que es vagin publicant novetats anirem actualitzant i complementant aquesta informació.

Per a més informació sobre el procés de preinscripció i matrícula podeu consultar el web Educar a Catalunya.

Aquí podeu consultar la publicació de l’oferta final de places per al curs vinent i aquí el calendari del procés de preinscripció i matrícula.

Aquí podeu consultar la llista d’admesos anonimitzada i aquí la llista d’espera. Les famílies dels infants assignats al nostre centre haureu de contactar amb nosaltres, telefònicament al número 936401163, al llarg de la setmana, de 9 h a 13 h, per a demanar dia i hora per a la matrícula. Haureu de portar, si no ho vau fer a la preinscripció:

– Original i fotocòpia del llibre de vacunes.

– Original i fotocòpia de la targeta sanitària del nen o nena.

– Una fotografia mida carnet (infants de P3).

– Número de compte bancari on voleu que se us cobri la quota de material escolar.

Recomanem que vingui una sola persona a formalitzar la matrícula. Haurà de portar obligatòriament mascareta i hi haurà d’accedir per la porta del C. Xiprers, 15 (accés principal al centre). En cap cas no es podrà fer una visita del centre i s’hi romandrà el temps indispensable per a formalitzar la matrícula.