PLANIFICACIÓ SETMANAL (DEL 27 AL 30 D’ABRIL)

Aquí teniu la planificació de la setmana vinent amb les activitats que us proposem.

Aquesta setmana hi ha dues novetats:

– Les videoconferències, programades a les graelles, les farem amb l’aplicació Meet (Hangouts Meet), ja que és la que ens ha recomanat el Departament d’Educació. És necessari que us la descarregueu al dispositiu que fareu servir. Un cop descarregada, el funcionament serà igual al de Jitsi: només haureu de clicar a l’enllaç, però en comptes d’entrar-hi directament, haureu de sol·licitar permís per accedir-hi. Nosaltres, immediatament, us hi donarem accés.

Us recomanem que feu servir el navegador CHROME. Si voleu tenir l’opció de veure tots els companys i companyes a la pantalla haureu d’instal·lar-vos aquesta extensió del GOOGLE CHROME:

https://chrome.google.com/webstore/detail/google-meet-grid-view/bjkegbgpfgpikgkfidhcihhiflbjgfic

– Les evidències de les tasques s’hauran d’enviar a unes adreces de correu diferents a les que heu fet servir fins ara. Cada docent les rebrà a un compte personal amb domini de l’Escola (els teniu indicats a les graelles). Us tornem a informar que és important que, en la mesura del possible, retorneu les evidències que se us demanen per poder fer el seguiment dels vostres fills i filles i l’avaluació formativa d’aquest tercer trimestre. Us recordem, també, que les evidències amb un mateix destinatari les hauríeu d’enviar totes juntes, alhora, quan estiguin enllestides (en un mateix correu amb diferents arxius adjunts) per facilitar-nos la seva gestió.

P3                              1r                              4t

P4                              2n                             5è

P5A i P5B                  3r