Sortida Alberika a Poblet (17/11/2013)

EL BOSC PINTAT DE POBLET – RUTA PER LA VALL DE CASTELLFOLLIT

Aquesta ruta ens portarà per un dels boscos més frondosos del Paratge Natural d’interés Nacional de Poblet. Començarem l’excursió a la casa forestal de Castellfollit a pocs quilòmetres del monestir. És un recorregut circular d’uns 5,5 km. de poc desnivell. Pel camí ens trobarem amb alguns grups d’arbres que han estat decorats amb pintures murals de quatre espècies diferents de bolets.

1680584

Recordeu a portar roba i calçat adequat, també prou aigua i menjar per passar el matí. Si us agrada la idea ens trobem a l’escola a les 9:00 hores.  Pel camí farem un mos i a l’hora de dinar ja estarem de tornada a casa.

Si voleu rebre informació per correu electrònic i/o ens voleu fer propostes de possibles rutes, passeu-nos un correu a l’adreça somalberikus@gmail.com

 La participació a les sortides que organitzem els Alberikus és voluntària. Cada persona assumeix per si mateixa risc i responsabilitat. En cap cas n’és responsable el grup de senderisme Alberikus. Els menors d’edat han d’anar, obligatòriament, acompanyats d’un adult.

Contacte: Jordi (676-004-396) – Pep (607-340-651)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>