Sortida a la natura

Els infants de 2n i 3r de la comunitat de mitjans van realitzar una sortida a la natura al novembre i desembre. L’activitat es va a dur a terme en horari de matí fins a les 13 hores.

Els més grans van a anar caminant fins un camp de golf situat a aigües verds (Reus). Tot seguit, van poder esmorzar, descansar i realitzar alguns jocs en un parc. D’altra banda, els més petits van realitzar un recorregut més curt fins al punt d’interès proposat, un paisatge natural situat a les afores de Reus: el parc dels Lledoners, on van poder esmorzar i realitzar diverses activitats a la natura.

Va ser una experiència molt productiva que els va permetre conèixer indrets del seu entorn i apropar-se a la natura. Tanmateix, els infants van gaudir d’estones de joc amb els companys i companyes i van poder experimentar els elements fonamentals del trànsit fins a arribar al punt d’interès (carrers, voreres, calçada, senyals, vehicles, vianants, etc.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>