Recursos a la xarxa per a l’aprenentatge de la llengua anglesa

Des del Departament d’Anglès us volem recomanar 6 recursos diferents perquè practiqueu l’anglès a través de dispositius amb connexió a internet:

 

The Dad lab

Descripció: Sergei, un pare londinenc a temps complet de dos nens Alex i Max comparteix tots els seus experiments, jocs creatius, joguines educatives, laboratori interactiu… que els prepara i en els quals ells són els protagonistes. Una pàgina creativa i motivadora que estem segures que us agradarà molt!  

Link: https://thedadlab.com/

Canal de youtube: https://www.youtube.com/c/thedadlab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Art for kids hub

Descripció:  En Rob i els seus 4 fills fan art en família i els encanta compartir-ho a través del seu canal de youtube. La majoria de les seves “classes d’art” són independents, per tant podeu començar a dibuixar amb ells des d’avui mateix. Tot el que necessites és un llapis, paper i molts colors! 

Link: https://www.youtube.com/user/ArtforKidsHub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: Super Simple Learning

Descripció:  Super Simple Learning és una pàgina web on es poden trobar una gran quantitat de recursos en anglès, ja siguin contes, cançons, manualitats, vídeos explicatius amb temàtiques concretes, etc., adaptats a les necessitats dels infants que aprenen l’anglès com a llengua estrangera. És una web adreçada tant a infants, com a mestres i famílies.

Link: https://supersimple.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: Macmillan Story Corner

Descripció:  Aquesta secció de la pàgina web de l’editorial Macmillan, recull contes en anglès explicats per Carol Read, autora d’alguns dels llibres infantils de l’editorial per a infants que aprenen l’anglès com a llengua estrangera. A més, Yvonne Dalorto i Rebecca Place, dramatitzen en anglès algunes històries molt entretingudes pels més petits i pels no tant petits. Cada dijous a les 11h ofereixen als infants nous contes en directe.

Link: https://www.macmillaneducation.es/teachers-corner/en-casa-con-macmillan/macmillan-live/#macmillan_story_corner

 

 

 

 

 

 

 

Nom: Super 3

Descripció:  Aquest canal de televisió ofereix una secció de dibuixos animats i sèries, molt interessants, en anglès. Ofereixen propostes per a totes les edats, des de “Counting with Paula” per als més petits, fins a episodis de “Four and a half friends” o de “Robin Hood” per als més grans. Hi ha moltes propostes diferents així que us animem a fer-hi un cop d’ull i a trobar la què us agrada més!

Link: https://www.ccma.cat/tv3/super3/english/

 

 

 

 

Nom: CLAN TV – Sèries LET’S CLAN

Descripció:  Aquest canal de televisió també ofereix una secció de dibuixos animats en anglès per a totes les edats. Let’s Clan divideix les sèries en tres franges d’edat (preescolar, infantil i juvenil) i podeu trobar dibuixos animats que els vostres fills i filles ja coneixen en català o castellà, però en la seva versió anglesa. Una pàgina per explorar i trobar l’entreteniment que més ens agrada i passar una bona estona!

Link: https://www.rtve.es/infantil/ingles/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>