Preinscripció

En breu, s’iniciarà el període de preinscripció per al curs 2020-21. Us adjuntem tota la informació necessària per realitzar-la, ja sigui de manera telemàtica o presencial:

COM I QUAN ES POT FER?

La preinscripció es pot fer de dues maneres: telemàtica (del 13 al 22 de maig) o presencial, al mateix centre (del 19 al 22 de maig).

COM ES FA LA PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA? 

  1. Entreu aquí i introduïu totes les dades a l’aplicatiu. En acabar, us generarà un resguard de la preinscipció.

2. Envieu el resguard i la resta de documentació (escanejada o fotografiada) al correu info@alberichicasas.com. Els criteris de prioritat i la documentació que cal adjuntar (identificativa i per acreditar criteris de prioritat) la podeu consultar aquí.

3. Nosaltres respondrem aquest correu, confirmant que hem rebut la sol·licitud. Si falta algun document o hi ha alguna errada, també us ho farem saber des d’aquest mateix correu.

COM HO FAIG SI NO TINC INTERNET?

De manera excepcional, les persones que no puguin fer la presentació telemàtica la podran fer presencialment, al centre. Es podrà realitzar entre els dies 19 i 22 de maig (ambdós inclosos) de 9 a 13.30h, i caldrà concertar cita en aquest enllaç o bé trucant al 977332362 o al 644271253

QUINA ÉS L’OFERTA DE PLACES?

L’oferta de places per al curs 2020-21 és de 46 alumnes a P3. Et recordem que pots consultar l’oferta en el mapa escolar.

QUÈ FAIG SI TINC ALGUN DUBTE O INCIDÈNCIA?

Podeu trobar la informació sobre el procés de preinscripció a la web Preinscripcio.gencat.cat.

Organitzem una conversa pedagògica amb les famílies que voleu realitzar la preinscripció pel curs 20/21. Cal que empleneu el formulari i rebreu un enllaç per participar-hi.

També podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 977332362 i del correu info@alberichicasas.com. Estarem encantats d’ajudar-vos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>