DÓNA LA NOTA

donalanota_logo
Des del Camp d’Aprenentatge Pau Casals s’està engegant un projecte, per tal d’explicar al món que la música és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants de la vida i que volem que continuï sent indispensable en l’educació dels nostres infants. La proposta és cantar la cançó “Mirall de pau” composta per en David Melgar, tota la gent que pugui, el divendres 6 de juny a les 11h del matí. A l’escola ja l’estem treballant amb els alumnes de CM i CS. Per això us adjunto l’adreça on trobareu la lletra per a poder-la practicar, i també el video.

DONEM LA NOTA … I FEM-LA BEN SONADA !!!

DÓNA LA NOTA amb Mirall de Pau

23 comentaris

 1. 3r A

  La classe de 3r A diu que els han agradat molt els comentaris i també la cançó de “Mirall de pau”. Esperem que la música no s’acabi mai!!!

 2. Martina rubio i Aroa rubio

  MARTINA: La canço m’agrada molt i no vull que tregin la musica d’asignatura MUSICA AL PODER.

  AROA : M’agrada molt la canço de mirall de pau m’agradaria coneixer a l’autor.

 3. Heura i Mar Puig Bruno

  Ens ha agradat molt la cançó i, per això, a vegades plorem d’emoció. VISCA LA MÚSICA!!!!! Esperem que mai faci les maletes i marxi de les escoles!!!

 4. salma,jana,maria marti

  hola tornem a ser les mateixes l’hem estat escoltant moltes vegades i es per aixo,que se’ns ha quedat grabada al cap,i ja ens la sabem molt be!!!!

  ADEU!!!!!

 5. Anna Maria 3rA

  Hola he estat sentint la cançó de “mirall de pau”. I se m’ha quedat gravada al cap. Esperem que la Música no s’acabi.

  ADÉU!!!!!

 6. David Darbouze 1er

  El David ha dit:
  Mama, estem aprenent una cançó a música que l’escoltaría 1.000, 2.000 i fins a 3.000 vegades. Diuen que hi ha gent que no vol que hi hagi música a l’escola… Per què mama? La música es la classe que més m’agrada. No poden fer aixó mama!!
  Mirall de Pau…la millor cançó del món.

 7. Joana

  És una cançó molt bonica m’agrada molt. No volem que treguin la musica a les escoles i estic segura que ho aconseguirem!!!! (3 exclamacions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>