Setmana del terror pels culés

El dimarts 16 d’abril es va jugar l’eliminatòria de la Champions League FCB-PSG a l’Estadi Lluís Companys, a Barcelona. Els barcelonins van començar guanyant amb un gol, però després de l’expulsió de Ronald Araujo al minut 29, el partit va girar en contra el FCB i van acabar perdent 1-4. Els francesos no només es van emportar la victòria, sinó que van expulsar al Barça de la Champions. Molta gent, Xavi inclós, va estar amb desacord amb l’àrbitre, ja que no consideraven que la falta d’Araujo fos expulsió i consideren que a l’àrbitre, el partit se’ls hi va anar de les mans.

El dissabte 20 d’abril es va celebrar la semifinal femenina FC Barcelona-Chelsea FC a l’Estadi Lluís Companys. Les blaugrana portaven molt bona ratxa a la Champions League femenina, però aquest partit va ser una excepció. Als últims minuts de la primera part, Erin Cuthbert, jugadora del Chelsea, va inaugurar el marcador i alhora el va segellar, ja que va ser l’únic gol del partit. Les angleses es van emportar la victòria.

El diumenge 21 d’abril es va jugar el partit de lliga Real Madrid-FCB, després que els madrilenys haguessin empatat contra el Manchester City en el seu últim partit. En els primers minuts del partit, Christensen va marcar el primer gol, la resta del partit va estar tot molt igualat, anant 2-2 la majoria de l’estona. Als últims minuts, però, el Bellingham va marcar l’últim gol del partit i el Real Madrid es va fer amb la victòria, deixant als barcelonins a molts punts per sota a la lliga.

Aquesta setmana ha sigut un de partits importants i emocionants a parts iguals pels culés, però l’afició dels blaugrana ha quedat molt decepcionada amb els resultats dels seus equips tant femenins com masculins.