CF Gestió Administrativa, al Tecnocampus

El passat 17 de gener els alumnes de 1r i 2n d’Administració vam fer una sortida al TecnoCampus de Mataró. Allà cinc persones ens van fer una xerrada sobre els seus projectes empresarials.

En Jordi Boix va crear un joc que es diu JUEL 4IT, el 2016 va crear PSONRIE una aplicació que facilita el contacte en línia de manera anònima amb psicòlegs instantàniament i amb un cost molt baix. El passat 2017 va fonamentar l’ensenyament amb el CLASS ESCAPE, un joc semblant al ESCAPE ROOM però amb exercicis de matemàtiques, llengües, geografia, …

Seguidament ens va parlar en José Ramón, un emprenedor que va muntar una sala d’escalada a Mataró, BÚLDER PLANET. També va formar BUSCO UN VIAJE, una pàgina Web on pots contractar viatges.

La Carme i l’Alexandra, a l’abril de 2015, van muntar l’empresa NEONstyle una empresa de roba esportiva per a dones. La Carme és web designer i l’Alexandra és fotògrafa. Actualment tenen el seu lloc de treball a una oficina que els hi va oferir el TecnoCampus.

Per últim ens va parlar en Miquel Giménez, un noi de 21 anys que actualment és estudiant de la Universitat del TecnoCampus. El seu projecte es diu Thumblock i ha creat cadenats d’alta seguretat mitjançant l’empremta dactilar. Un punt a favor d’aquest projecte és que t’avisa en tot moment si algú t’està intentant robar la motocicleta i també inclou un GPS. Encara no està al mercat, ja que s’han de millorar coses, però el futur està molt present en nosaltres.

Ens va agradar molt i vam comprendre que treballar en grup és molt important per dur a terme el teu projecte.

Jenifer Moltó, estudiant de 1r de Gestió administrativa