ATENCIÓ, FAMÍLIES!

EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ HA INFORMAT QUE CEDIRÀ ORDINADORS A L’ALUMNAT DE 1r I 2n D’ESO A PARTIR DEL SEGON TRIMESTRE DEL CURS 2021-2022.

SI NO EN TENIU O NO L’HEU ADQUIRIT ENCARA, ESPEREU LES NOSTRES INSTRUCCIONS.

EN BREU REBREU UN MISSATGE.

ATENCIÓ: ORDINADORS 1r i 2n d’ESO

ATENCIÓ, FAMÍLIES!

EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ HA INFORMAT QUE CEDIRÀ ORDINADORS ALS ALUMNES DE 1R I 2N D’ESO A PARTIR DEL SEGON TRIMESTRE DEL CURS 2021-2022. SI NO EN TENIU O NO L’HEU ADQUIRIT ENCARA, ESPEREU LES NOSTRES INSTRUCCIONS. EN BREU REBREU UN MISSATGE.

 

Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

L’alumnat de 2n B i D van  veure com treballen els paleontòlegs i van remenat rèpliques de fòssils diversos, intentant identificar-los. A les fotografies, un Titanosaure juvenil (espècie autòctona de Catalunya) i un esquelet sencer de Triceratops adult (espècie del continent americà).

Sortida base nàutica

El passat 19 de maig l’alumnat de 2n B, C i D van anar a la base nàutica on van practicar kayak, paddle surf i van fer una cursa d’orientació. Tots els alumnes d’ESO han pogut gaudir de l’experiència dels esports nàutics.
 

 

Sortida amb l’alumnat del Cicle Formatiu de Manteniment d’Estructures de Fusta i Mobiliari d’Embarcacions d’Esbarjo

El passat divendres 7 de maig l’alumnat i el professorat del Cicle Formatiu de Manteniment d’Estructures de Fusta i Mobiliari d’Embarcacions d’Esbarjo, vam realitzar una sortida a Barcelona, es va poder visitar Can Batlló, on l’alumnat va treballar el mòdul de solucions constructives com dissenyar un espai. També es va visitar l’edifici La Borda, construït amb fusta. A més a més vam tenir l’oportunitat de visitar l’EPSEB, Universitat Politècnica de Barcelona on es va realitzar un taller de foc amb diferents materials. A la tarda vam finalitzar la sortida amb la visita al Museu Marítim de Barcelona.

 

Visita d’Assumpta Montellà

Enguany no hem pogut anar a Elna, però hem rebut la visita d’Assumpta Montellà que ens ha colpit amb la història de l’exili i de la figura d’Elisabeth Eidenbenz.

CAMPANYA BEQUES MENJADOR

Benvolgudes famílies,

Des de la Regidoria d’Educació, us fem arribar el cartell de la campanya dels ajuts de menjador pel curs 2021-2022, juntament amb les bases i el model de sol·licitud que es pot omplir directament i enviar de forma telemàtica (firmat digitalment) o bé descarregar-lo per portar-lo presencialment a l’OAC (Ajuntament, oficina d’atenció al ciutadà).

La informació ja està penjada a la pàgina web de l’Ajuntament  i en breu serà a les cartelleres municipals.

Tot i que la campanya és des del dimarts 25 de maig fins el dilluns 31 de maig, podran passar a recollir les sol·licituds a l’OAC (la gent que ho necessiti) a partir del dilluns vinent, dia 17 de maig.

No es donarà cita prèvia.

Ens avisen que enguany, quan acabi el període, no es podrà introduir més peticions, excepte que es tracti de famílies nouvingudes o de casos amb circumstàncies sobrevingudes, validades prèviament pels serveis socials municipals.

Esperem que sigui una informació del vostre interès.

Cordialment.

AFA Institut Els Tres Turons

cartell ajuts menjador 2021-2022

Bases AIMS català 21.22

Sol.licitud digital ajut_inidividual_de_menjador_Consell_Comarcal

 

El PTT d’Arenys de Mar, adscrit a l’Institut Els Tres Turons ,guanya el Premi Impuls FP a la modalitat d’innovació, amb el seu projecte d’Arenys de Flors

Avui dia 26 d’abril de 2021 s’ha conegut el veredicte del jurat dels Premis ImpulsFP, en la que el PTT d’Arenys de Mar ha obtingut el primer premi en la categoria d’innovació.  Aquests premis són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya, tant dels cicles de grau mig i superior com dels PFI. Així mateix, vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que es porten a terme en els centres, estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió… en definitiva millorant la qualitat de l’ensenyament.

Podeu veure un recull dels projectes fets per l’alumnat des del 2016 i fins ara en el següent enllaç:
https://sites.google.com/xtec.cat/arenysdeflors-pttarenysdemar

INTERNATIONAL MOBILITY TALK

4th ESO students attended an International Mobility online talk organized by Ajuntament d’Arenys de Mar and Nexes.

Below, you can read some comments from 4tC students:

“In yesterday’s talk, we learnt a lot about our possibilities to travel around the world doing different types of activities. I have enjoyed it very much the talk and now I know lots of things to do internationally”.Júlia Díaz

“In the mobility talk, Alberto from Nexes explained to us all the possibilities of international travels and voluntary work abroad. In my opinion, it was very clear and interesting. Alberto gave us lots of information and explained everything very well. I think it was amazing”  Hugo Torreblanca.

“Yesterday Nexes gave us a talk about international mobility. They explained the different ways that we have for going to study, work, do voluntary work abroad. It was very interesting! Thank you!!!!! ” Rut Herce & Alexandra Salichs.

 

 

Xerrada sobre autoconcepte i imatge personal a 4t d’ESO

Aquest mes de març l’alumnat de quart va assistir a les xerrades sobre autoconcepte i imatge personal i també xerrades sobre sexualitat subvencionades per la Diputació de Barcelona i facilitades per l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

L’alumnat ha pogut reflexionar, aprendre i gaudir molt d’aquestes sessions que s’han fet en format taller de dues hores i han estat molt participatives i dinàmiques. Gràcies també als talleristes Marcel Duarte i Ainhoa Escrics per la seva professionalitat i dinamització dels tallers. Un 10!

L’acompanyament emocional dels nostres alumnes és un element clau dins el Pla d’Acció Tutorial  (P.A.T) de l’institut i aquestes xerrades s’emmarquen dins el P.A.T de quart.