Ens visita l’escriptor Mario Satz

Aquest matí, l’escriptor argentí Mario Satz ha visitat l’alumnat de 3r per xerrar sobre la novel·la que s’ha llegit aquest trimestre, Sopa de abuelo, una obra que parla de l’anorèxia i la lluita per viure. L’escriptor ha vingut acompanyat de Mar González, l’editora del llibre. Tots dos han fet un col·loqui en què han explicat detalls interessants sobre els seus respectius oficis.

La Mar ha fundat la seva pròpia editorial tota sola i ha afirmat que llegeix fins a tres vegades un manuscrit abans de decidir si el publicarà i, un cop ha pres la decisió, ha reconegut que continua revisant el text fins a la publicació final. Tot i així, ha declarat que també va tenir molt clar que volia publicar la novel·la de Mario Satz.

L’autor, per la seva part, ha explicat detalls curiosos sobre l’obra, com ara que no sap d’on li va venir la inspiració i que tampoc preveia com evolucionarien els personatges de la seva novel·la, sinó que preferia deixar-se portar per la història i la seva sinergia. A més de Sopa de abuelo, Satz ha anunciat la publicació de la seva darrera novel·la, El alfabeto alado, un conjunt de relats on les papallones es converteixen en el fil conductor de tots ells. Molta sort, Mario!

1 comentari

  1. Susana martin

    Siempre resulta, cuanto menos interesante, charlar con un escritor y valorar el trabajo que, a veces no se conoce tanto, como el de Mar, con el valor añadido de la iniciativa empresarial.
    Felicidades!
    Gracias!